Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel vriendelijk en heel lekker.
De titel zegt eigenlijk alles. Alleen al bij het onthaal voel je dat je echt welkom bent. Deze keer waren wij vergezeld van ons moederke (90 jaar) en we moeten zeggen dat de betrokkenheid van het personeel voor haar welzijn ons enorm heeft geraakt. de rotsjes, die bij het aperitief op tafel werden gebracht, torstten...
Lees hele reviewDe titel zegt eigenlijk alles. Alleen al bij het onthaal voel je dat je echt welkom bent. Deze keer waren wij vergezeld van ons moederke (90 jaar) en we moeten zeggen dat de betrokkenheid van het personeel voor haar welzijn ons enorm heeft geraakt. de rotsjes, die bij het aperitief op tafel werden gebracht, torstten alweer mooi ogende en super verfijnde hapjes. Het gehele menu was vervolgens een aaneenschakeling van heerlijke gerechtjes om daarna af te sluiten met een fris dessertje, koffie en lekkere versnaperingen. Wij hebben er alleszins van genoten en keren zeker terug als de gelegenheid zich voordoet. By the way "ons moederke" was voor het eerst in een sterrenrestaurant. Zij was nog meer "over the moon" dan wij en heeft fijntjes alles opgegeten (lol).
Lekker gegeten.
Lekker gegeten!
Verrassende smaken
Het restaurant maakt veel plaats voor creativiteit en dat is geweldig! We kregen ter plaatse gemaakte boter die nog eens voor ons ogen geprepareerd werd met verassende ingrediënten. Een unieke ervaring! De decoratie van de verschillende schotels was poëtisch. We wouden maar een ding achteraf: terugkomen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.