Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nous rêvions de découvrir "La Pastorale" pour son art culinaire et la créativité du maitre des lieux. Cet ancien presbytère est magnifiquement rénové où le moderne se lie à l'ancien avec harmonie. L'accueil est soigné et souriant depuis le splendide jardin jusqu'à la table. Et le manger me diriez-vous? Divin! Les sa...
Lees hele reviewNous rêvions de découvrir "La Pastorale" pour son art culinaire et la créativité du maitre des lieux. Cet ancien presbytère est magnifiquement rénové où le moderne se lie à l'ancien avec harmonie. L'accueil est soigné et souriant depuis le splendide jardin jusqu'à la table. Et le manger me diriez-vous? Divin! Les saveurs se mêlent sans se bousculer. Chaque plat est une invitation à la dégustation et au plaisir du palais. Nous avons particulièrement apprécié la langoustine aux mille tomates tant pour la palette de couleurs que la subtilité des goûts. Pour les amateurs de viandes, sachez que la carte et les menus sont surtout orientés poissons et crustacés. Une adresse où nous reviendrons avec plaisir!
Heerlijk - gezellig - professionele vriendelijke bediening. Een aanrader! Ook dank voor het leuke verjaardagsdessert.
Uitstekend zowel naar eten, sfeer, bediening, etc. Dank voor de prachtige avond
Zoals ieder keer dat we in de Pastorale gereserveerd hebben was het eten deze keer ook weer heerlijk en verrassend
geuren, kleuren en overheerlijke smaken op ons bord gebracht,
puur genieten zonder aan 't vereiste werk dat dit voor jullie meebracht,
hemelser kan een maaltijd niet zijn,
een pluim voor 't ganse team vinden we dan ook heel fijn
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.