Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
onze eerste ervaring in een sterrenzaak is wonderwel meegevallen,zowel de bediening als ook de verfijning van de gerechten was subliem,enkel het dessert vonden wij wat minder,maar dit is enkel een persoonlijke mening daar wij zoete bekken zijn,kortweg zeker een aanrader mvg.
Wij hebben genoten van een leuke, "lekkere" avond. De bediening was geweldig, we werden behandeld als prins en prinses. Het was gewoon af. Een grote aanrader aan alle bourgondiers!!!
Zeer hartelijke ontvangst door ieder personeelslid. Zeer charmante gastvrouw. Uitmuntende sommelier , die werkelijk U kan warm maken voor de geserveerde wijn. Werkelijk subliem. Zulke sommelier konden we liefst iedere dag consulteren. Het eten was werkelijk een schilderijtje en soms te mooi om het op te eten en te v...
Lees hele reviewZeer hartelijke ontvangst door ieder personeelslid. Zeer charmante gastvrouw. Uitmuntende sommelier , die werkelijk U kan warm maken voor de geserveerde wijn. Werkelijk subliem. Zulke sommelier konden we liefst iedere dag consulteren. Het eten was werkelijk een schilderijtje en soms te mooi om het op te eten en te verstoren. Een echte aanrader.
Zeer goede locatie met cachet en met ruimte voor alle gasten die daardoor uw privacy liet respecteren.
parfait de l'apéritif au plat,le dessert pourrait etre amélioré(pas assez élaboré)par contre les picotements(mal traduis)plutot les mignardises etaient excellents.salutations
This was one of the best meals (if not the best) we ever had!
Many thanks for your care and attention.
Claire and Patrick Bikard
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.