Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
het was af !
Geweldige culinaire avond.
Ons tweede bezoek aan Pastorale en weerom sterk onder de indruk van wat we op het bord kregen (menu sensatie). Uitstekende bediening. Was wel fijn geweest indien de chef zich even aan tafel zou presenteren.
Perfecte ontvangst in mooie tuin en aperitief met zeer smaakvolle amuses. De gastvrouw stelde op vriendelijke wijze en duidelijk het "vandaag 3 gangen menu" voor met suggestie tot uitbreiding met een gerecht hetgeen een zeer goede aanrader bleek te zijn. De wijnkeuze voor de aangepaste wijnen door de sommelier bleek...
Lees hele reviewPerfecte ontvangst in mooie tuin en aperitief met zeer smaakvolle amuses. De gastvrouw stelde op vriendelijke wijze en duidelijk het "vandaag 3 gangen menu" voor met suggestie tot uitbreiding met een gerecht hetgeen een zeer goede aanrader bleek te zijn. De wijnkeuze voor de aangepaste wijnen door de sommelier bleek correct. Zij horen echt toe bij elk gerecht. De mooie oogstrelende gerechten werden geserveerd met ideale tussenpauzes en met een onberispelijke en correcte service door een goed samenwerkend team. Als afsluiter werden we bij de koffie nog verwend met een uitgebreide variëteit aan zeer lekkere snoepjes. Dit was zonder twijfel een zeer geslaagde degustatie. Dit is zonder twijfel kookKunst met de nadruk op kunst.
Een van de beste restaurants die ik ooit heb bezocht. Mag voor mijn part gerust tippen aan Hof Van Cleve. Hier kom ik zeker terug. Proficiat aan het ganse team
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.