Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ook voor een veganistische lunch zeer de moeite en ze zijn attent!
Heerlijke gerechten, gedresseerd zoals kunstwerkjes op een bord. Te mooi om op te eten, te lekker om het niet te doen. De bediening was top, waarbij de perfecte balans gevonden werd tussen professionele afstand en toch met een persoonlijke toets. En al dit, geserveerd in een prachtige tuin. Een heerlijke ervaring, i...
Lees hele reviewHeerlijke gerechten, gedresseerd zoals kunstwerkjes op een bord. Te mooi om op te eten, te lekker om het niet te doen. De bediening was top, waarbij de perfecte balans gevonden werd tussen professionele afstand en toch met een persoonlijke toets. En al dit, geserveerd in een prachtige tuin. Een heerlijke ervaring, in een prachtige omgeving, met het beste gezelschap… wat kan een mens nog meer wensen
Heel mooie ervaring bij een restaurant dat ik reeds ken vanaf het prille begin en de metamorfose die het heeft ondergaan. Wij hebben genoten, timing tussen wijn en gerecht kon beter. Ook de boterbereiding was een leuke ervaring maar als het brood pas 20’ later komt?
Super lekker, aangename sfeer. Bij mooi weer is lunchen in de tuin de max
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.