Knife fork icon red

Huis de Colvenier

8,0 (250)

Wat zeggen mensen over Huis de Colvenier

8.0
(250 reviews)
Eten
8.2
Service
8.1
Sfeer
7.8
Schrijf een review

4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

kijk bij recensies ''matig" van restaurant , hier staat het allemaal beschreven zoals het is!

E.J.W op 08 juni 2019

"Teleurgesteld."
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

De reservatie via de Restaurant week (bevestigd door deze organisatie) bleek niet bekend. Toen werd ons voorgesteld in de Kleine Colvenier te eten, maar dat was onze keuze niet, dus toch in het restaurant geplaatst, waar overigens volop plaats was. Ik had melding gemaakt van mijn kaas-allergie, maar omdat de reservatie kennelijk niet bekend was, was hier geen rekening mee gehouden. Het voorgerecht moest ik dus laten vervangen. Vervolgens werd herhaaldelijk een flauwe grap gemaakt over mijn allergie als de restaurateur onze tafel passeerde..... Het eten was lekker, maar niet WHAUW!!! Borden goed verwarmd. Wijnen veel te duur, zodat we voor de huiswijn kozen. Het personeel was korrekt, maar gaf geen gevoel dat de gast centraal staat en welkom is. Hoewel het arrangement € 33,- p.p. was, werd voor 2 glazen hijswijn als aperitief + HAPJES (!) € 15,- in rekening gebracht. We wonen 18 jaar in Antwerpen en beschouwden Huis De Colvenier als een vaste waarde, waar we graag eens mee wilden kennis maken, en waarvoor de Restaurant Week Formule voor bedoeld is. De ervaring was eerder teleurstellend.

Focking, Hans op 07 juni 2019

"Lekker, eenzaam"
6.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 2

We zagen bij t binnen komen een prachtig interieur, romantisch gedekte tafels. Eerst genoten we van een aperitief in de indrukwekkende wijnkelder, daarna genoten we van een heerlijk 3 gangenmenu. Alleen werden we niet naar dat mooie restaurant gebracht, maar zaten we in een zaaltje ernaast met eenvoudige houten tafels, heel alleen, de andere gasten die we gezien hebben in de wijnkelder zaten wél aan die mooi gedekte tafels. We vernamen van de gastvrouw dat er in het restaurant een gezellige drukte was. Wij wilden met de restaurantdagen graag een nieuw, gezellig restaurant leren kennen, maar dat is erg tegen gevallen. Jammer.

Noëlla Baetens op 07 juni 2019

"geweldige avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

wij werden verwelkomt in de prachtige wijnkelder voor een aperitief en een heerlijk hapje.Daarna in de kleine kolvenier 2 heerlijke gerechten met goede bijpassende wijn.
een geweldig dessert en afgesloten met een heerlijke koffie.

Charles Elst op 01 juni 2019

"top"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Wij hebben zeer lekker gegeten. De kelder voor apero is fantastisch.
Wij hadden gehoopt in het hoofdrestaurant te zitten doch we werden in de brasserie geplaatst.

Paul Leirens op 27 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Sint Antoniusstraat 8 2000 Antwerpen

Over Huis de Colvenier

Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
9e33153a4e

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden