Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
klasse, klasse, klasse. Supervriendelijk gezellig, mooi interieur en heerlijk eten. Heb meteen een nieuwe reservatie gemaakt voor een bezoek met mijn ouders.
Gemengde gevoelens over dit restaurant. Niks te zeggen over het eten of zo maar ik heb het liever een beetje intiemer qua sfeer. Het voorste gedeelte van de zaak (wat niet toegankelijk was) lijkt mij wel gezelliger dan de zuiderse veranda. Daarnaast niks aan te merken. het was heel goed.
Vrienden uit Antwerpen raadden ons dit restaurant aan. Het restaurant zat bijna vol. ondanks de drukte werden alle gerechten keurig op tijd geserveerd. Voor de keuken geef ik een acht. Voor het interieur een negen. Voor de bediening een negen.
Goed concept. Voor 55 euro uitgebreid gedineerd. hartelijk ontvangen door ober. aperitiven in de kelder was ook heel leuk. ik ga er beslist nog eens naartoe met ouders of vrienden.
We rolled into Antwerp on a Friday, and within an hour of our arrival, we were sitting at Colvenier, a busy, French-inspired restaurant. We ate delicious and atmmosphere in wine cellar was unique. Whenever we are visiting Antwerp you can find us at Colvenier.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.