Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit restaurant is niet goedkoop maar ik heb nog niet veel zo genoten van een menu. Het was het uurtje rijden meer dan waard. De personen met negatieve kritieken op dit restaurant kan ik echt niet begrijpen.
Uiterst vriendelijke ontvangst. De open keuken was werkelijk uniek. En dan zwijg ik nog over de mooie wijnkelder, het lekkere eten en de gastvrijheid van de kok. Niet goedkoop maar wel een aanrader.
Patrick en Filip vormen een perfect team. Al jaren kom ik in dit restaurant. Het personeel is quasi nog niet veranderd. Ook dit wil heel veel zeggen over een zaak. Tot een volgende keer Patrick !
Behoort zeker tot het beste wat ik tot nu toe gegeten heb. Ik geef toe de keuken is klassiek Frnas-Belgisch... maar wat is daar verkeerd mee. Bediening was zeer vriendelijk.Geen verdere opmerkingen.
Tezamen met dochter en schonzon geproefd en genoten van Huis De Colvenier. Waarlijk een lust voor de smaak en ogen. Ik kan de middaglunch ten zeerste aanbevelen. prijs/kwaliteit perfect.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.