Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij zijn al meerdere keren gaan eten in Huis De Colvenier. Elke keer opnieuw genieten we van de bijzondere gastvrijheid van chef Patrick, het pittoreske kader en natuurlijk de gerechten. De gerechten zijn klassiek maar zeer lekker. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Afgelopen weekend werd ik getrakteerd door mijn man in Huis De Colvenier. Hij bezoekt het restaurant regelmatig met klanten. De ontvangst was heel vriendelijk. De patron bracht ons naar de wijnkelder (de moeite!) en daarna genoten we van een heerlijk lang diner in de wintertuin. Persoonlijk verkies ik het oudere gedeelte van het restaurant.
Ondertussen al 5 keer gaan eten in Huis De Colvenier. Elke keer worden we heerlijk verrast. Ook de gasten die we meebrengen zijn bijzonder aangenaam verrast. Dit restaurant is echt een ster waard.
Inderdaad, wat een mooie zaak en lekker eten. Wij hebben geproefd van een wildmenu voor 40 euro (prijs van wijnen niet inbegrepen). We hebben er echt van genoten.
Verfijnde keuken, zeer vriendelijk personeel en correct qua prijs. Aangename sfeer in de wijnkelder en in het oud gedeelte van het restaurant. Mijn hoed af.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.