Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
lekker eten en fijne bediening!
super mooie wijnkelder voor de aperitief!
Het eten was lekker en het is heel plezierig dat de chef zelf aan tafel komt. Vlotte en heel vriendelijke bediening ; enige minpuntje bij de, overigens heel lekkere wijntjes, had een bijkomend slokje aangenaam meegenomen geweest. Het interieur van de zaak is erg klassiek en chique : niet mijn stijl, maar de manier ...
Lees hele reviewHet eten was lekker en het is heel plezierig dat de chef zelf aan tafel komt. Vlotte en heel vriendelijke bediening ; enige minpuntje bij de, overigens heel lekkere wijntjes, had een bijkomend slokje aangenaam meegenomen geweest. Het interieur van de zaak is erg klassiek en chique : niet mijn stijl, maar de manier van bediening brengt toch een heel mooi evenwicht zodat het een mooie beleving is. We hebben zelf gekozen voor een viergangen menu : volgende keer kiezen we voor de vijf gangen. De prijs voor onze aangename middag was ook een opsteker !
Eerder klassiek restaurant met klassieke gerechten maar prijs kwaliteit helemaal ok.
Je wordt er zeer goed ontvangen. Alleen als je geen aangepaste wijnen neemt ( autorijden) doen ze een beetje verontwaardig. Je moet ook wel nog 200 ( 4 pers) extra tellen voor drank en koffie. Is wat duur.
Maar zeker een aanrader.
Pure verwennerij en uitmuntende bediening
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.