Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik had eerst mijn bedekingen toen ik de website zag. Het zag er allemaal net iets te mooi uit. Ik moet nu toegeven, wij hebben enorm genoten van een
Wild menu en de atmosfeer van dit restaurant. Als je er ooit geweest bent begrijp je waarom deze zaak je niet meer los laat.
Fijne smaken geproefd, originele creaties, mooi interieur. En, bijzonder gastvrij. Wel prijzig. 7 op 10 voor ons.
Ik werk al enkele jaren voor een evenementenkantoor. Wanneer klanten op zoek zijn naar een unieke locatie raden wij steevast Huis De Colvenier aan. De capacitiet van het restaurant, de verfijnde keuken maar vooral het kader maakt dit restaurant zo apart.
Nadat ik eerder al gaan dineren was in Huis De Colvenier tesamen met mijn echtgenoot was het deze keer de beurt aan een etentje met mijn schoonfamilie. Opnieuw was het een heel bijzondere avond. De wijnkelder is werkelijk adembenemend. De keuken is eerder klassiek, Frans-Belgisch maar daarom niet minder lekker !
Met groep van 18 personen enorm genoten. De patron is enorm charmant vonden de vrouwen. Hij heeft ons persoonlijk door het ganse restaurant geloodsd. De mannen vielen voor de wijnen. Echt de moeite waard. We kijken uit naar een volgend bezoek.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.