Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij zijn gisteren gaan eten in restaurant Huis de Colvenier en kwamen er helemaal bekocht buiten. We gingen de 3 gangen menu uitproberen aan 55 Euro en een serveerster had de bestelling opgenomen, de drie gangen menu aan 55 Euro en daarna kwam de kok een commerciële uitleg geven waarbij het visje extra aanraadde en ...
Lees hele reviewWij zijn gisteren gaan eten in restaurant Huis de Colvenier en kwamen er helemaal bekocht buiten. We gingen de 3 gangen menu uitproberen aan 55 Euro en een serveerster had de bestelling opgenomen, de drie gangen menu aan 55 Euro en daarna kwam de kok een commerciële uitleg geven waarbij het visje extra aanraadde en zelf verkondigde dat hij geen menu op papier had en ook rond de pot draaide over de prijs. Uiteindelijk konden we 85 Euro per persoon voor de menu betalen en 5 Euro per koffie. En eerlijk gezegd was het eten heel gewoon. Voor 85 euro heb ik al veel beter gegeten. Het hert was drie fijne lapjes vlees, helemaal niet saignant gebakken drijvend in het vet. De soep was heel minimaal en tegelijk op opgediend met het voorgerecht wat twee heel kleine stukjes paté was. Mij zullen ze daar nooit meer terug zien!!!!
Ik denk dat we 4 uur aan de tafel zaten en het heeft ons geen seconde verveeld :-) Moet je wel eens bezoeken als je in Antwerpen bent. Is echt top of the bill
Wow is het enige dat ik kan zeggen. Een fantastische ervaring. Romantisch en sfeervol ingericht. Een heugelijke avond.
We hebben gegeten in Colveniers op 21 oktober. We hebben op het laatste nippertje een reservatie gemaakt maar de chef was zo vriendelijk om ons nog een tafeltje te bezorgen. We hadden plannen om te reserveren bij een ander restaurant maar het spijt ons geen seconde dat we bij De Colvenier beland zijn.
This resto is simply amazing. Enjoyed it a lot. Will bring lal my friends from Canada with me next time i come to Belgium
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.