Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit is net iets teveel luxe voor mij. Ik voelde mij er eerst een beetje onwennig bij. De gerechten daarentegen waren super lekker en de mensen heel erg vriendelijk. Normaal kan ik me dit soort gelegenheden helemaal niet veroorloven. Het was dan ook een traktatie van mijn baas en mijn collega’s om mijn pensioen te vi...
Lees hele reviewDit is net iets teveel luxe voor mij. Ik voelde mij er eerst een beetje onwennig bij. De gerechten daarentegen waren super lekker en de mensen heel erg vriendelijk. Normaal kan ik me dit soort gelegenheden helemaal niet veroorloven. Het was dan ook een traktatie van mijn baas en mijn collega’s om mijn pensioen te vieren. Het was een verrassing en ik voelde mij helemaal overweldigd, waardoor ik eerst niet kon genieten. Maar ik heb gehoord dat je dat kunt leren. Nu ik hier geweest ben, ga ik dat zeker ook doen! Misschien een prima idee om hier in intieme kring mijn huwelijksverjaardag te vieren?
Wie de plaatselijke Chinees om de hoek gewoon is, krijgt hier wellicht de cultuurschok van zijn leven. De Colvenier is duidelijk niet voor iedereen. Als je hier dineert, ben je ook niet iedereen! Ik voelde me echt de koning te rijk. Wat een exclusieve ervaring! Duidelijk niet voor iedere week, maar ik kom hier zeker terug.
Met de traditionele Franse keuken sla je de bal nooit mis. Geen verrassingen in dit menu, maar wel overheerlijk klaargemaakt. Zeer professionele en uiterst attente bediening.
Dit restaurant is niet voor ieders beurs geschikt. Daarom is het uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals de tachtigste verjaardag van mijn tante.
Een bijzonder stijlvolle eetgelegenheid in een authentiek gebleven buurt. Een aanrader voor wie van verfijnde gerechten in een klassiek kader houdt. Wij stelden ook de eigen parkeergelegenheid in hartje Antwerpen op prijs.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.