Huis de Colvenier

Frans | €€€
8,2 (370 reviews)
87% aanbevolen

Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier

8.2 Gebaseerd op 370 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Misschien ligt het allemaal een beetje aan mij."
5.7 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 6

Misschien ligt het allemaal een beetje aan mij. Ik ben van eenvoudige komaf en wou wel eens iets mee maken dat niet echt mijn ding is, maar waar anderen met veel lof over spreken. Met andere woorden: ik wou mijn wereld ook eens leren kennen en te weten komen of chique gaan eten de prijs ook waard is. Mijn portemonne...

Lees hele review

Misschien ligt het allemaal een beetje aan mij. Ik ben van eenvoudige komaf en wou wel eens iets mee maken dat niet echt mijn ding is, maar waar anderen met veel lof over spreken. Met andere woorden: ik wou mijn wereld ook eens leren kennen en te weten komen of chique gaan eten de prijs ook waard is. Mijn portemonnee vindt alvast van niet. Het menu dat je hier voorgeschoteld krijgt, kan een handige en toegewijde huisvrouw met behulp van het kookboek van de boerinnenbond ook klaarmaken. Uiteraard moet ze dan wel eerst langs alle winkels en markten om de ingrediënten bij elkaar te krijgen. Daar kruipt natuurlijk wel heel veel tijd en geduld in, en natuurlijk ook in eten maken zelf. Maar of dat je hiervoor zo veel geld moet uitgeven?
Toegegeven: het is wel lekker in de Colvenier, maar niet zoveel extra als dat ik dacht dat het ging zijn.

Magalieke op 12 mei 2014

"Gewoonlijk sta ik zelf in de keuken"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Gewoonlijk sta ik zelf in de keuken. Deze keer wou ik mezelf eens laten verwennen. Ik had al veel over dit restaurant gehoord en daarom wou ik wel eens weten wat hier zo speciaal aan was, toen mijn man voorstelde dat we in de Colvenier zouden gaan eten. Alhoewel ik van mezelf vind dat ik behoorlijk kan koken, kon di...

Lees hele review

Gewoonlijk sta ik zelf in de keuken. Deze keer wou ik mezelf eens laten verwennen. Ik had al veel over dit restaurant gehoord en daarom wou ik wel eens weten wat hier zo speciaal aan was, toen mijn man voorstelde dat we in de Colvenier zouden gaan eten. Alhoewel ik van mezelf vind dat ik behoorlijk kan koken, kon dit restaurant me toch bekoren. Ik ga eigenlijk niet zo graag op restaurant. Je weet niet altijd wat je op je bord krijgt. Dit was hier duidelijk anders. Dit klasserestaurant staat duidelijk voor meerwaarde. Ik ben blij dat mijn partner mij uit mijn eigen keuken wegkaapte zodat wij hier konden gaan eten, want ik voelde mij hier niet alleen culinair verwend. Deze chef kok is niet alleen een vakman, hij is ook erg galant!

Kristien Herzele op 07 mei 2014

"Ik ben blij dat ik hier gisteren nog kan gaan eten"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Ik ben blij dat ik hier gisteren nog kan gaan eten. Hier dien je niet voor niets op voorhand te reserveren. De keuken mag dan wel een beetje te ‘gewoon’ zijn voor sommigen, het kader is dat alvast niet. Wat een klasse, wat een ontvangst! Zeker niet om elke week te gaan eten, zelfs niet elke maand, maar wel een aan...

Lees hele review

Ik ben blij dat ik hier gisteren nog kan gaan eten. Hier dien je niet voor niets op voorhand te reserveren. De keuken mag dan wel een beetje te ‘gewoon’ zijn voor sommigen, het kader is dat alvast niet. Wat een klasse, wat een ontvangst! Zeker niet om elke week te gaan eten, zelfs niet elke maand, maar wel een aanrader voor speciale gelegenheden. Voor mij mag de kok zijn muts wel ophouden tijdens de bediening.

Patrick Coorebijter op 28 april 2014

"Dit weekend gaan eten in de Colvenier"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Ik kan de Franse keuken goed smaken en heb dan ook genoten van het klassieke menu. Voor mij moet het niet altijd exotisch zijn, daar om kan ik dit restaurant wel waarderen, alhoewel ik er moet bij zeggen dat het niet geschikt is voor ieders beurs.

Filip Stumpf op 23 april 2014

"Misschien waren mijn verwachtingen net iets te hoog"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Misschien waren mijn verwachtingen net iets te hoog : voor dit bedrag had ik wat meer verwacht dan alleen maar goed bereide klassieke gerechten. De toegevoegde waarde bleef jammer genoeg uit. Prima klaargemaakt, maar zonder fantasie. Wel een aanrader voor wie enkel houdt van traditionele keuken en niet van verrassingen.

Noel Simon op 16 april 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Huis de Colvenier

Keuken: Frans

Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden