Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden ons aan 5 gangen verwacht, zoals diningcity had vooropgesteld. Van deze gangen was koffie met snoepgoed er ook een.
Heerlijke, zeer verzorgde maaltijd. De smaaksendaties kwamen volop tot uiting. Men was niet karig met de drank. Attentvol personeel. Prachtig kader. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Gemoedelijke en correcte ontvangst met een apetrots in de prachtige wijnkelder. Klassieke keuken met trots en vakkennis bereid. Eerlijke prijs - kwaliteit. Om terug naartoe te gaan.
We hebben lekker gegeten in een super mooi kader. De keuken is heel traditioneel, maar het laat zich smaken. De bediening was top en ook de chef is heel uiitdrukkelijk aanwezig in de zaal. We vonden het persoonlijk iets te duur.
Een teleurstellende ervaring op 30-12-14 in Huis De Colvenier.
Gezelschap: 5 mensen.
Ontvangst in de kelder is nog een goed begin. Maar wat volgt is een poppenkast waar je te veel voor betaalt. De eigenaar, verkleed als kok, geeft je het gevoel dat je het menu bepaalt maar uiteindelijk praat hij je toe naar wat h...
Een teleurstellende ervaring op 30-12-14 in Huis De Colvenier.
Gezelschap: 5 mensen.
Ontvangst in de kelder is nog een goed begin. Maar wat volgt is een poppenkast waar je te veel voor betaalt. De eigenaar, verkleed als kok, geeft je het gevoel dat je het menu bepaalt maar uiteindelijk praat hij je toe naar wat hij al klaar heeft staan in de keuken en eet iedereen om je heen hetzelfde. Het bleek het menu van de maand te zijn, met kerst al geserveerd en ook op de planning voor oud en nieuw.
Amuse een matig hapje met een sardine en tabouleh. Dan aan tafel op de begane grond. Window-dressing met Villeroy&Boch servies en zilveren bestek. Een matig begin met zalm, garnaaltjes, mosselen en kabeljauw in een soep van kreeft met prei. Daarbij wijn en plat water (uit de kraan). Hoofdgerecht hert op twee manieren bereid en eenvoudig klaargemaakte groenten. Met bombarie geserveerd door de eigenaar/kok, een echte kok en een aardige serveerster.
De desserts waren goed: kaas, fruit, creme brulee, ijs.
Dan de rekening: veel te veel geld voor het geboden eten. Zelfs voor een kan kraanwater moet 5 euro worden betaald.
Conclusie: hele slechte prijs/kwaliteitsverhouding.
Ik raad dit restaurant af. Zonde van je geld.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.