Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Aperitief met hapjes in de prachtige wijnkelder! Zeer gezellig vertoeven hier.
Vervolgens vier lekkere en verrassende gangen gegeten in het restaurant.
Bediening was subliem.
Wat een prachtig kader! Het aperitief in de wijnkelder is absoluut een must, een unieke ervaring. Ook het restaurant en de verschillende afzonderlijke ruimtes zijn erg mooi ingericht. En last but not least, de open keuken waar je door moet wanneer je aan tafel wordt begeleid. Bediening en kwaliteit van de gerechten zijn top! We komen vast en zeker terug.
Lekker gegeten, vriendelijk personeel.
Een klein minpuntje: je moet steeds door de keuken om naar het restaurant te gaan.
Super leuk ontvangst in een aparte ruimte, nl aperitieven in de wijnkelder. Gezellig, sfeervol ingericht. Nadien begeleid naar de tafel. Ook deze ruimte is zeer leuk en sfeervol ingericht. Alles was dan ook tot in de puntjes voorzien.
Ook de borden werden super verzorgd en het eten was voortreffelijk.
Een aanrader om nog eens te vertoeven.
The place for a cosy evening with great food, service, ambiance and class!
The chef himself was attentive to our details :)
It was my 5th visit to this restaurant and definitely not the last one!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.