Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met vrienden genoten van een rijkelijk gastronomisch maal. Wij waren in het restaurant op uitnodiging van onze vrienden. Zij kenden het restaurant al langer. Het aspergemenu was bijzonder lekker. En 55 euro viel zeker mee voor een dergelijke menhu met alles inbegrepen.
Wat een bijzonder restaurant. We hebben genoten van elke minuut. Ok, het is niet goedkoop maar het zal voor mij en mijn vriendin een avond blijven waar
we nog lang zullen van nagenieten. Zeker de wijnkelder bezoeken !
Ik heb dit restaurant leren kennen via een bedrijfsdiner van mijn man. Vooral de gastvriendelijkheid en het persoonlijk contact met de kok heeft mij zeer aangesproken. Op het eten had ik niks aan te merken. Wij gaan terug. Top !
Het eten was lekker. Toch had ik er misschien iets meer van verwacht gezien de naam en faam van het restaurant. Anderen zullen mij zeker tegenspreken. De buitengewone locatie met wijnkelder maakte heel veel goed. Al bij al een dikke 8 op 10 van mij en mijn vrouwtje
Wij zijn al jaren klant bij dit restaurant. De zaakvoerder kennen we nu al ruim 15 jaar. Misschien is mijn getuigenis niet echt even objectief maar ik kan dit restaurant bijzonder aanraden voor wie van een gezellige sfeer en gastronomisch, uitgebreid dineren houdt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.