Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik had zo een leuke avond gisteren op mijn verjaardag in De Colvenier. Het eten was zeer zeer lekker en ik heb enorm genoten tesamen met mijn moeder. Zeker eens uitproberen.
Niks aan te merken op Huis De Colvenier. Deze avond was een echte belevenis voor mijn familie.
Zeer vriendelijke patron. Hij neemt tijd voor een praatje met zijn klanten en dat apprecieer ik wel. Lekker gegeten ook al is de keuken vrij klassiek. Zoek dus geen veraasingen maar een goede betrouwbare keuken.
Ik heb dit restaurant leren kennen op oudejaar. De sfeer was bijzonder goed. Verder had ik ook niets aan te merken over de diner. Ik weet niet wat we betaald hebben want het was een traktatie van mijn ouders.
Ik begrijp eerlijk gezegd de negatieve opmerkingen op dit forum niet. Je weet op voorhand wat je betaalt (55 euro all in) en het eten is misschien niet dat van een sterrenrestaurant maar ik en mijn partner hebben bijzonder genoten. Idem van de wijnen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.