Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Soms het gevoel dat alles snel moet gaan tijdens het aperitieven in de wijnkelder. Wel heel lekker gegeten. Over het algemeen een heel goed restaurant. Rekening was correct.
Soms het gevoel dat alles snel moet gaan tijdens het aperitieven in de wijnkelder. Wel heel lekker gegeten. Over het algemeen een heel goed restaurant. Rekening was correct.
Gisteren voor de 2de keer gaan eten en terug bijzonder leuk en lekker. Perfecte sevice, aangenaam interieur (vergeet wijnkelder niet) en overheerlijke gerechten. itello-Tonato van verse Schotse zalm vergezeld van een “capuccino van Knolselder en Truffel, krokant gebakken “Dindonneau de Jaligny-Sur-Besbre” met een wa...
Lees hele reviewGisteren voor de 2de keer gaan eten en terug bijzonder leuk en lekker. Perfecte sevice, aangenaam interieur (vergeet wijnkelder niet) en overheerlijke gerechten. itello-Tonato van verse Schotse zalm vergezeld van een “capuccino van Knolselder en Truffel, krokant gebakken “Dindonneau de Jaligny-Sur-Besbre” met een warme salade van vergeten groenten, aardappelpuree met okkernoten en saus,... Hier komen we zeker terug!
Via Uit magazine genoten van een lekkere lunch op zaterdag. Goede prijs/kwaliteit verhouding en mooi restaurant en wijnkelder. Een aanrader.
Tip: regelmatig stuurt het restaurant een promotiemail naar wie zich inschrijft op hun nieuwsbrief. Dan profiteer je van interessante promoties. Wij kiezen steeds voor de goedkoopste menu van 55 euro en zijn telkens tevreden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.