Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Niks op aan te merken, van het aperitief tot het dessert. Zeker een van de lekkerste maaltijden die ik op restaurant al gegeten heb. Het is inderdaad zo dat de kok in zijn zaak continu aanwezig is. Maar dit stoort mij niet integendeel zelfs, ik vond het heel sympathiek. Wat telt is dat we goed gegeten hebben en ons goed vermaakt hebben al de rest is echt bijzaak.
cuisine d'exception et cadre superbe . Le prix élevé mais en rapport avec le niveau!
De prachtige wijnkelder is adembenemend. Ook de rest van het restaurant is mooi ingericht. Wij hebben ook zeer lekker gegeten in Huis De Colvenier. De bediening was zeer professioneel, vriendelijk en onberispelijk. Hier gaan we nog terug met vrienden!
Niet te verwonderen waarom dit restaurant goede recencies krijgt. Wij zijn op een zaterdagavond gaan eten in Huis De Colvenier. Ondanks de grootte van het restaurant was het toch volzet. Gelukkig bood de patron ons nog een tafeltje aan. Wat ik leuk vond was de babbel met de patron. Hij soigneert zijn klanten echt wel. Je bent er geen nummer zoals in veel andere restaurants. Top!
De sfeer in De Colvenier vond ik bijzonder leuk. Het eten was lekker en niet te duur zoals soms beweerd wordt. Vlakbij het centrum van Antwerpen. Op enkele stappen van de Groenplaats.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.