Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een avond om nooit te vergeten. Het perfecte decor om ten huwelijk gevraagd te worden. Dank u wel voor de mooie herinnering die we dankzij jullie gemaakt hebben. Tot ziens!
Ingegaan op een e-mailing die ik ontvangen heb via mijn werk. Er was een korting van 25 euro op een all-in menu. Beetje jammer dat de koffie niet inbegrepen was in de all-in menu. Mijn vriendin is vegetarich zij bleef wel een beetje op haar honger zitten gezien er blijkbaar niet echt een aangepaste menu is voor vegatariërs.
Wij hadden ons iets meer voorgesteld van dit restaurant. De keuken mocht geruct wat creatiever zijn, is vrij klassiek. Maar bovenaal toch goed gedineerd en inderdaad de atmosfeer is top.
Geweldige prijs en locatie. Goede lekkere wijn en een 3 -gangen menu om voor te sterven. Niet te duur. Zorg ervoor dat je tijdig boekt want het restaurant was helemaal vol en ik heb gemerkt dat ze mensen moesten weigeren.
We hadden de 5-gangenmenu gekocht. Alles wat we besteld hadden was tot in de perfectie klaar gemaakt door Patrick en Filip. Zeer professioneel bereid en alle smaken waren in harmonie. Beste restaurant sinds lange tijd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.