Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We waren gaan shoppen en kwamen toevallig langs dit restaurant. De chef-kok begroette ons vriendelijk en bracht ons voor het aperitief naar de wijnkelder (buitengewoon). Dit was het begin van een avond die ik en mijn vriendinnen nog lang zullen bijblijven.
Wij hebben tezamen met collega's genoten van een aspergemenu. De prijs-kwaliteit was perfect. Persoonlijk verkoos ik het oud gedeelte boven de wintertuin. Misschien een tip voor wie wil reserveren.
Dit restaurant maakt van een diner inderdaad een belevenis. De website overdrijft hier niet in. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij raden dit restaurant dan ook heel graag aan.Het aantal parkeerplaatsen is echter eerder beperkt. In de buurt natuurlijk voldoende mogelijkheden.
Hierbij dank ik u nogmaals zeer voor de attente wijze waarop u ons naar huis heeft gebracht afgelopen zaterdagavond. Dit werd buitengewoon gewaardeerd, evenals natuurlijk de perfecte gastvrijheid in uw restaurant en het voortreffelijke eten. Al met al een prima avond.
Jaarlijks gaan we met een groep van 20 vrienden uitgebreid eten in het Antwerpse. Het aperitief in de wijnkelder was een bijzonder moment. We hebben gedineerd in de wintertuin. Het eten was tot in de puntjes verzorgd. Een restaurant waar we als Antwerpenaren beslist fier mogen op zijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.