Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles was super, van het aperitief in het salon tot de versnaperingen bij de koffie!
Als er toch één minpuntje moet gegeven worden dan is het het foutje die in de rekening is geslopen ;-) Twee picons teveel aangerekend want we dronken er 3 ipv 5 ;-). We komen die andere wel een andere keer opdrinken ;-)
Lekkere gerechten in een gastvrije en ontspannen omgeving. Top gerechtjes met lekker gebrachte verse producten.
Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw zelf.
Amuses waren lekker en op niveau , samen met glaasje huischampagne.
Voorgerecht was voortreffelijk ( zalm , perfect gegaard ). Superlekker hoofdgerecht.
Dessertje was een kunstwerkje.
Vlotte en vriendelijke bediening door de gastvrouw en leerling van Spermalie Brugge .
Voor herhaling !!!
Uitstekend , heel lekker geten en heel vriendelijk, mooie lokatie, je voelt je de koning te rijk.....xxx
Eten : uitstekende keuken -
bediening : vriendelijk en professioneel
interieur : update zou het nog aantrekkelijker maken.
sfeer : discreet
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.