Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
zoals altijd, meer dan dik in orde; zowel qua maaltijd, sfeer, bediening én na-bediening. Echt genoten van onze culinaire avond, met alles erop en eraan. Een pluim voor Pegasus !!
Bart Vanneste
DIT WAS ECHT TOP !
Het is altijd fijn om in restaurant pegasus te zijn. Ook dit jaar wilden we zeker terug met de week van de smaak naar dit restaurant gaan, daar wij vorig jaar ook zo tevreden waren. En ook ditmaal vervulde het volledige team onze wensen. Wij lieten de wijnkeuze over aan de chef, en die zorgde voor een perfecte balan...
Lees hele reviewHet is altijd fijn om in restaurant pegasus te zijn. Ook dit jaar wilden we zeker terug met de week van de smaak naar dit restaurant gaan, daar wij vorig jaar ook zo tevreden waren. En ook ditmaal vervulde het volledige team onze wensen. Wij lieten de wijnkeuze over aan de chef, en die zorgde voor een perfecte balans. Echt genoten met volle teugen. Super gewoon! Een dikke proficiat aan het Pegasus-team!
We hadden een zeer geslaagde avond. Zeer vriendelijke ontvangst. Hetgeen op ons bord verscheen was een mooie creatie en de smaken waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar en voor ons een ster waard !!
Heerlijk genieten. Perfecte bediening in een mooi kader. Voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.