Wat 140 mensen zeggen over Portobelfino
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Op 1/6 ging ik vol verwachting naar dit restaurant. Bij het binnenkomen kreeg ik de melding dat het geen 7- gangen menu ging zijn maar een sharingconcept??? DUS NIET ZOALS VERMELD
De gerechten waren zeeeeeer klein en niet afgestemd op sharen.
Het hoofdgerecht was Niet te eten, volgens mij viel het zoutvatje in mi...
Op 1/6 ging ik vol verwachting naar dit restaurant. Bij het binnenkomen kreeg ik de melding dat het geen 7- gangen menu ging zijn maar een sharingconcept??? DUS NIET ZOALS VERMELD
De gerechten waren zeeeeeer klein en niet afgestemd op sharen.
Het hoofdgerecht was Niet te eten, volgens mij viel het zoutvatje in mijn gerecht. Andere aanwezigen met hetzelfde gerecht hadden, hadden dezelfde ervaring, ondanks dat dit gemeld werd, werd dit van het tafel geveegd met excuus dat het aan de ansjovis lag.
We zijn dan ook na het hoofdgerecht vertrokken.
Mij zien ze hier nooit meer terug.
Zeer gezellig, vriendelijke bediening. Share menu onverwachts maar viel toch mee.
geen duidelijke uitgebreide uitleg gekregen de gerechten en wijnen. De aangename en vriendelijke bediening hebben alles goed gemaakt.
Verrassende smaken, super afgewerkte keuken, aangename losse gemoedelijke sfeer
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. Sommige gerechten vonden we eerder heel zoutig (saus). Qua sfeer is het gezellig ingericht, enkel spijtig dat de tafels nogal dicht bij elkaar stonden waardoor we gesprekken van andere mensen rondom ons ook konden meevolgen. Qua service was er verder niets op aan te merken, enkel kleine details waar verder aan gewerkt kan worden.
Gezellige avond, lekker eten, zeer vriendelijke bediening, kortom “Aanrader”.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Niklaas e.o.
Over Portobelfino
Sinds chef-kok Ritchie De Clercq, gastvrouw Lina Vanhese en gastheer Rony dit restaurant twee jaar geleden nieuw leven inbliezen, vinden steeds meer fijnproevers de weg naar dit uniek eetadres.. Vaak gaat het om subtiele accenten zoals gerechten die op een creatieve manier bereid worden.
In de keuken wordt de lat almaar hoger gelegd en dat vertaalt zich in hoogstaande culinaire gerechten, suggesties en menu's.
En heeft u iets te vieren, dan staat een feestzaal klaar (tot 30 personen). Een prima excuus om een volgend bezoek niet te lang uit te stellen.