Wat 138 mensen zeggen over Portobelfino
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekker gegeten!
Zeer lekker gegeten in een ongedwongen sfeer, de smaken van de gerechten zijn in balans, kortom een aanrader.
Vriendelijke bediening, geraffineerde gerechtjes!
We vierden een verjaardag van een groepslid en trokken met 5 naar Portobelfino. Daar val je onmiddellijk met de deur in een klein, gezellig interieur. Een prachtige kroonluchter en een gezellig vuurtje bij de bar.
De tafels staan beneden dichtbij elkaar terwijl er boven een pracht van een ruimte is. Jammer dat we ...
We vierden een verjaardag van een groepslid en trokken met 5 naar Portobelfino. Daar val je onmiddellijk met de deur in een klein, gezellig interieur. Een prachtige kroonluchter en een gezellig vuurtje bij de bar.
De tafels staan beneden dichtbij elkaar terwijl er boven een pracht van een ruimte is. Jammer dat we daar niet mochten plaatsnemen.
Het ontvangst was hartelijk en vreemd: zij hadden een annulatie van onze reservering gekregen terwijl niemand van de groep een bericht had gestuurd. Toch werden we open onthaald.
De maître was een joviale, vriendelijke man, maar nam het niet zo nauw met de regels van de etiquette.
Eens een lekker aperitiefje gekozen, werden ons 8 mooi gepresenteerde gangen mooi voorgeschoteld. Een lekker wijntje maakte dit af.
Nog een kritisch werkpuntje is het maken van vegetarische alternatieven.
We hadden een gezellige, rustige avond.
viergangenmenu (hopscheuten !, skrei, kwartel en gefermenteerd brood/melkdessert) was héél lekker en gevarieerd. Vriendelijke bediening maar af en toe iets té weinig tijd tussen de gangen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Niklaas e.o.
Over Portobelfino
Sinds chef-kok Ritchie De Clercq, gastvrouw Lina Vanhese en gastheer Rony dit restaurant twee jaar geleden nieuw leven inbliezen, vinden steeds meer fijnproevers de weg naar dit uniek eetadres.. Vaak gaat het om subtiele accenten zoals gerechten die op een creatieve manier bereid worden.
In de keuken wordt de lat almaar hoger gelegd en dat vertaalt zich in hoogstaande culinaire gerechten, suggesties en menu's.
En heeft u iets te vieren, dan staat een feestzaal klaar (tot 30 personen). Een prima excuus om een volgend bezoek niet te lang uit te stellen.