Wat 143 mensen zeggen over Portobelfino
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het menu was lekker samengesteld met keuze uit vis of vlees. Wij gingen voor de vis en die was heerlijk klaargemaakt met lekkere groentjes en prima aardappelpuree. Ook het voorgerechtje mocht gezien worden. We komen hier zeker terug !
lekker gegeten maar na het bestellen van het aperitief kwam heel snel het voorgerecht. Waardoor we vroegen om het hoofdgerecht een beetje te laten wachten, met als resultaat dat dit te lang was opgewarmd en beetje droog was.
We hebben als voorgerecht mosseltjes gegeten, en het hoofdgerecht was koolvis. Werkelijk uitstekend! Verzorgd gepresenteerd en zeer lekker! De patron komt een babbeltje doen en is bijzonder vriendelijk en gedienstig. Een aanrader!
wij hadden een last-minute reservering, maar werden desondanks heel vriendelijk ontvangen.We kregen daardoor niet de lunch maar dinnerversie aangeboden. Niet dat we dat ons beklaagd hebben.Als voorgerecht kregen we jamon de bouy, supperlekker! daarna kregen we piçaniarund, als echte vleeseters was dit een feest! Wij komen zeker nog eens terug!
heel lekker gegeten en heel aangename
sfeer!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Niklaas e.o.
Over Portobelfino
Sinds chef-kok Ritchie De Clercq, gastvrouw Lina Vanhese en gastheer Rony dit restaurant twee jaar geleden nieuw leven inbliezen, vinden steeds meer fijnproevers de weg naar dit uniek eetadres.. Vaak gaat het om subtiele accenten zoals gerechten die op een creatieve manier bereid worden.
In de keuken wordt de lat almaar hoger gelegd en dat vertaalt zich in hoogstaande culinaire gerechten, suggesties en menu's.
En heeft u iets te vieren, dan staat een feestzaal klaar (tot 30 personen). Een prima excuus om een volgend bezoek niet te lang uit te stellen.