Wat 62 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Lekker eten.
Heerlijk gegeten met een goeie combinatie van smaken. Eerste bezoek, maar een mooie ontdekking. Aanrader en wij komen zeker terug
Zeer vriendelijke bediening met een top keuken. Alle gerechten ( van kleine tot grote ) waren lekker en zeer mooi gepresenteerd. Alleen de inrichting van het restaurant kan denk ik gezelliger. Misschien gordijnen voor de wel heel witte ramen en een minder aanwezige verlichting.
Wat een vriendelijke en spontane ontvangst! En dit gevoel van hartelijkheid bleef de hele avond duren. De gerechten waren top van smaken en presentatie.De wijnen zeer lekker gekozen. Bedankt voor de fijne avond!!!
Daisy en Jeroen, jullie slagen er telkens in om fantastisch mooie schilderijtjes op het bord te dresseren. 5 gangen met aangepaste wijnen en een geweldige ervaring. Jullie zijn toppers, doe zo verder
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.