Wat 62 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekkere gerechten, verrassende combinaties met aangepaste wijn, super dessert en lekkere dessertwijn. Heel aangename gastvrouw en chef. Enig minpuntje sober interieur maakt dat geluid van andere tafels te luid was.
Super lekker eten in een gezellig kader. Dit met de vriendelijke bediening maakt dit geheel gewoon top!
Het was lekker en vriendelijke bediening
De amuse een geslaagde binnenkomer 10, de skrei super 10, de corvina een lekkere vis het aardappelgerecht erbij oogt mooi maar minder smaakvol 9. Jammer dat het 3 gangen menu geen keuze gaf tot vis of vlees gerecht. Het dessert een ideale combinatie tussen zoet en zuur 10. Een pittige koffie met versnapering als af...
Lees hele reviewDe amuse een geslaagde binnenkomer 10, de skrei super 10, de corvina een lekkere vis het aardappelgerecht erbij oogt mooi maar minder smaakvol 9. Jammer dat het 3 gangen menu geen keuze gaf tot vis of vlees gerecht. Het dessert een ideale combinatie tussen zoet en zuur 10. Een pittige koffie met versnapering als afsluiter. Zeer vriendelijke ontvangst, een aangename sfeer, en bovenal gastronomisch diner de moeite waard om dit restaurant le bezoeken.
Heerlijk gegeten met verfijnde smaken. Enkel het interieur sprak mij minder aan omdat het minimalistisch is en waardoor je stem dan meer de andere tafels bereikt. Stilletjes praten is de boodschap. Maar een goed restaurant 👍🏻
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.