Wat 62 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gaan eten met de restaurantweek op zaterdagavond, maar omdat de gastvrouw en kok het alleen met 2 moeten doen, duurde het wel erg lang voor we iets kregen en tussen elke gang. Niet heel erg als je met 4 bent maar met 2 lijkt me dit niet aangenaam. Goed om te weten alleszins (zijn vorig jaar op een zondag gewe...
Lees hele reviewLekker gaan eten met de restaurantweek op zaterdagavond, maar omdat de gastvrouw en kok het alleen met 2 moeten doen, duurde het wel erg lang voor we iets kregen en tussen elke gang. Niet heel erg als je met 4 bent maar met 2 lijkt me dit niet aangenaam. Goed om te weten alleszins (zijn vorig jaar op een zondag geweest en toen was dit geen probleem maar toen zaten er ook maar 2 tafeltjes...)
Eten was lekker maar deze keer niet wauw voor mij... de fazant was wat droog als hoofdgerecht.
We geven het nog eens een kans maar deze ervaring was iets minder als vorige keer voor ons.
Super lekker gegeten, mooie combinaties die zeer lekker waren.
We hadden een 4* gang erbij genomen, deze was topklasse en meer dan zijn prijs waard.
Vriendelijke bediening van chef en zijn partner.
Top.
Doe zo voort.
Goed maar toch niet voor herhaling vatbaar.De wijnen waren wel heel goed.Voogerecht,rauw kalfs had geen smaak.Tussengerecht,vis. Was oké mar ook te weinig gekruid.Hoofdgerecht,goed.Nagerecht was meer mee te doen,zeker in de stad van de aardbeien.
gezellige ingericht ,huiskamer restaurant met open keuken
zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer/kok
lekkere huiswijn aan een zeer betaalbare prijs
en uiteraard lekker eten, verrassende maar geslaagde combinaties, goede mix tussen traditionele keuken met nieuwe elementen
Een aanrader !
Heel lekker en fijne gerechten.
Soms wel een beetje te lange wachttijd, maar toch knap wat jullie met zijn tweetjes verwezenlijken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.