Wat 62 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super voor herhaling vatbaar. 🥰🥰
Leuke ontdekking vlakbij huis. Gezellige eetkamersfeer,mooie gepresenteerde gerechten en lekker van smaak. Onze menu bevatte 2x vis,moet je fan van zijn,maar voor ons was dat heerlijk! Mogelijkheid om een bob arrangement te nemen en zo ook te genieten van de aangepaste wijnen. Lieve en attente gastvrouw en de kok ko...
Lees hele reviewLeuke ontdekking vlakbij huis. Gezellige eetkamersfeer,mooie gepresenteerde gerechten en lekker van smaak. Onze menu bevatte 2x vis,moet je fan van zijn,maar voor ons was dat heerlijk! Mogelijkheid om een bob arrangement te nemen en zo ook te genieten van de aangepaste wijnen. Lieve en attente gastvrouw en de kok komt de gerechtjes zelf serveren met een woordje uitleg,erg sympathiek. Hier komen we zeker nog eens terug!
Mooie zaak, fijne sfeer, het eten was lekker en verzorgd, maar ik mistte nog een waaw gevoel om 5 sterren te geven.
Wel fijn dat je voor bij de thee kan kiezen of je honing wenst en dit op een honingraatje krijgt. Wel origineel!
Nice restaurant but not great tastes.
Ik werd bijzonder vriendelijk ontvangen. Alle gerechten werden mooi voorgesteld en waren heel lekker. De verse kruiden geven een extra smaaktoets. Een ervaring om zeker naar terug te keren.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.