Wat 64 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super lekker gegeten ! Zeer verzorgde bordjes en een pluim voor de gastvrouw. Ook heel aangenaam dat de kok de tijd maakt om de hoofdgerechten mee aan tafel te brengen.
Tijdens de Restaurantweek bezochten we - voor de eerste maal - "Maison THIRION". Vriendelijke ontvangst en bediening van de gastvrouw Daisy en gezellig interieur. We kregen een menu vol aangename verassingen. Eerst een lekkere amuse-gueule. Als voorgerecht kregen we wildpaté, waar mijn man normaal gezien niet voor t...
Lees hele reviewTijdens de Restaurantweek bezochten we - voor de eerste maal - "Maison THIRION". Vriendelijke ontvangst en bediening van de gastvrouw Daisy en gezellig interieur. We kregen een menu vol aangename verassingen. Eerst een lekkere amuse-gueule. Als voorgerecht kregen we wildpaté, waar mijn man normaal gezien niet voor te vinden is. Nu wel! Licht, verfijnd en lekker. Het hoofdgerecht was ook een topper: Fazant met een overheerlijke saus, Fondant aardappels en knolselder. Chef-kok Jeroen had er een heerlijke roulade van gemaakt, lekker sappig en vol smaak. We proefden dat de kok met vakmanschap en passie kookt! Als nagerecht: een dessert met allerlei creaties met vanillechocolade, wat me normaal gezien volledig koud laat. Deze keer niet dus! Het was vol smaak en geraffineerd. We hebben echt genoten van het heerlijke menu en de gezellige sfeer. Restaurants met deze graad van smaak en verfijning vindt men jammer genoeg te weinig terug.Hier komen we met plezier terug!
Zeer vriendelijke bediening, heel erg lekker gegeten.
Wat een geweldige ervaring! Bij het binnenkomen werden wij enorm enthousiast onthaald door een hele lieve gastvrouw, die ons een tafeltje voor 2 liet kiezen. Het restaurant op zich is heel smaakvol ingericht, knus en gezellig. Doordat het niet al te groot is, is de rustige en gezellige sfeer meteen ook gegarande...
Lees hele reviewWat een geweldige ervaring! Bij het binnenkomen werden wij enorm enthousiast onthaald door een hele lieve gastvrouw, die ons een tafeltje voor 2 liet kiezen. Het restaurant op zich is heel smaakvol ingericht, knus en gezellig. Doordat het niet al te groot is, is de rustige en gezellige sfeer meteen ook gegarandeerd. Alle gerechten, vanaf amuse tot dessert, werden met veel zorg en - naar ons gevoel - veel passie gemaakt. Het verrassingsmenu (4-gangen) heeft ons van begin tot einde enorm gesmaakt. De bijpassende wijnen waren ontzettend lekker en de perfecte keuze bij de gerechten. Telkens kregen we een korte, maar goede uitleg, zowel over het gerechtje, als over de wijn. Wij waardeerden het ook dat de chef het hoofdgerecht zelf aanbracht en hierbij een woordje uitleg gaf. De gastvrouw was supervriendelijk en volgde alles perfect op. Aanrader! Dit jonge koppel verdient het om een ster te krijgen! Wij komen zeker nog terug.
Het perfecte ontvangst door een sympathieke gastvrouw, het eten wordt als schilderijtjes gepresenteerd. Gastronomie met een grote G. Een aanrader
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.