Wat 64 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben heel lekker gegeten en werden heel hartelijk ontvangen. De bediening was warm en zeer attent. Er werd zonder problemen rekening gehouden met onze dieet wensen. Een aanrader!
Lekker gegeten, mooie borden, sfeervol restaurant, goed-klinkende klassieke muziek.
Zeer verfijnde, mooi afgewerkte, smaakvolle recepten met een eigen toets. Alles is tot in de details in orde gebracht en de eigenaars dienen alles zelf op. Ze zijn ook zeer vriendelijk en verwennen je met overheerlijke gerechten
Lekkere gegeten (lunch) mooie borden, sfeervol restaurant met goed klinkende klassieke muziek. Top keuken en top service.
Zeer lekkere lunch op mooi geschikte borden, in een sfeervol restaurant met goed-klinkende klassieke muziek. Top.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.