Wat 164 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een topadres voor wie van verfijnde keuken en een charmante bediening houdt.
Wij vinden Hocus Pocus zo goed dat we er zelfs de verplaatsing van meer dan
140KM graag voor over hebben,wij gaan zeker nog terug gaan.
Een topadres voor wie van verfijnde keuken en een charmante bediening houdt.
Wij vinden Hocus Pocus zo goed dat we er zelfs de verplaatsing van meer dan
140KM graag voor over hebben,wij gaan zeker nog terug gaan.
Zeer lekker ! Uiterst vriendelijke ontvangst en bediening en mooi ingericht restaurant. Van hapje tot het dessert was alles perfect in orde. Zeer verfijnde keuken met allemaal verse producten en alles in het huis bereid. Een aanrader voor iedereen die houdt van net dat tikkeltje meer.
we hadden geboekt via restaurant week. de reservering was blijkbaar goed geregistreerd. we werden ontvangen door de vrouw des huizes. de starter hapjes, voor en nagerecht waren super. streekproducten die zeer mooi waren geserveerd. De bijhorende wijnen waren ook bijzonder goed passend bij de gerechten! Proficiat en doe zo voort!
Het gastronomische menu met de bijpassende wijnen kan ik zeker aanraden. Het geheel was af.
Eén klein minpuntje vonden wij de inrichting. In dit oude herenhuis kan je veel meer sfeer brengen en dat misten we een beetje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.