Wat 164 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
wij hebben genoten van de fijne keuken
Buitengewoon qua presentatie, smaak, sfeer en bediening ! TOP
Aanrader !!
Zeer lekker en fijn gegeten; sublieme smaken !
Fijne afwerking van de kok zelfs aan onze tafel en tof was het ludiek blauw medicijntje met kruiden. We hebben goed gelachen !
Ps. Restaurant ontdekt via de restaurant week.
Moet je absoluut eens proberen !
Lekker gegeten, zeer vriendelijk
- zeer vriendelijke gastvrouw;
- de amuses, een echte hoorn des overvloeds: verfijnd, smaakrijk, een botsing van gewaagde maar geslaagde combinaties;
- de dames proefden van de delicaat gebakken ganzenlever: krokant gebruind en roze binnenin;
- de roodpootpatrijs: zacht, succulent en opgediend met deels "vergete...
- zeer vriendelijke gastvrouw;
- de amuses, een echte hoorn des overvloeds: verfijnd, smaakrijk, een botsing van gewaagde maar geslaagde combinaties;
- de dames proefden van de delicaat gebakken ganzenlever: krokant gebruind en roze binnenin;
- de roodpootpatrijs: zacht, succulent en opgediend met deels "vergeten" groenten => een prachtig geheel;
- subtiel samengestelde kaasplank met vooral Belgische, perfect gerijpte kazen;
- zowel de witte wijn (côtes du Rhône) als de Spaanse rode Garnacha werden rijkelijk geschonken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.