Wat 164 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Comme il a été agréable de retourner dans ce superbe restaurant. Il n'y a rien à dire de plus, si ce n'est que tout était parfait! Ania et Patrick.
Zeer lekker gegeten. Uitmuntende smaken die in elk gerecht naar voor kwamen. Fijne dressing op het bord. Zeker een aanrader.
Onderweg naar Nieuwenhove, aan de rand van de Vlaamse Ardennen, passeren we veel goed onderhouden kapelletjes. Het restaurant is ondergebracht in een villa met een wat ouderwete inrichting, naast de kerk gescheiden door een kleine parking. Wat we op ons bord kregen was perfect klaargemaakt met seizoensproducten van...
Lees hele reviewOnderweg naar Nieuwenhove, aan de rand van de Vlaamse Ardennen, passeren we veel goed onderhouden kapelletjes. Het restaurant is ondergebracht in een villa met een wat ouderwete inrichting, naast de kerk gescheiden door een kleine parking. Wat we op ons bord kregen was perfect klaargemaakt met seizoensproducten van goede kwaliteit en met oog voor detail en presentatie. Bij het menu kon je een extra gerecht kiezen alsook aangepaste wijnen of bieren en koffie. Een aanrader voor een lekkere en verzorgde lunch of diner na een wandeling of fietstochtje in de omgeving.
Gezellig restaurant, vriendelijke en vlotte bediening.
Menu zeer verzorgd, met heel verse produkten met aandacht voor streekprodukten,prachtig gedresseerd op het bord. Kortom het was compleet, Dit restaurant is zeker aan raden en haalt voor mij persoonlijk een zeer hoog niveau op culinair gebied.
Voor herhaling zeker vatbaar.
oeps vergeten de score aan te passen;
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.