Wat 262 mensen zeggen over Ma Passion
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Tweede keer dat we hier kwamen en opnieuw zeer lekker!
Kortom excellent!
Zeer warme ontvangst door gastvrouw.Aperitief genomen aan tafel met glas Champagne en enkele zeer verzorgde amuses .Rillettes, olijfjes en krokantje van granen,tweede hapje een bereiding van paling op stukje roggebrood en een pareltje van paling mousse met blaadje shiso,gefrituurde kroketje van kalfsvlees met tomat...
Lees hele reviewZeer warme ontvangst door gastvrouw.Aperitief genomen aan tafel met glas Champagne en enkele zeer verzorgde amuses .Rillettes, olijfjes en krokantje van granen,tweede hapje een bereiding van paling op stukje roggebrood en een pareltje van paling mousse met blaadje shiso,gefrituurde kroketje van kalfsvlees met tomatensaus op zalfje van aardapppel, lekker! een cappuccino van butternut was warm en lekker maar geen verrassing aangezien we dit reeds kende van vorige bezoek aan Ma Passion.Alvorens aan het voorgerecht te beginnen werd vakkundig de voorstelling gedaan van de 4 soorten zeezout uit de Camarque,de Dode zee,Hawaii en Himalaya en het brood bereidt met Rodenbach .Olijfzachte olie uit Spanje en smout.Het bordje gerookte zalm met 7 kruiden was kunstig gedresseerd met de nodige zalfjes en begeleid door een perfekte Grüner Veltliner uit Kamptal.Super!!
De gastvrouw merkte dat het ons verrukkelijk smaakte en schonk ons nog een glas van dit goddelijk vocht.Het kommetje met perfekt gegaarde kabeljauw en handgepelde garnaaltjes en afgewerkt met ongelooflijk lekkere kokkeltjes die zo lekker ziltig smaakte, klasse!Een lekker glas chenin blanc uit Stellenbosch Zuid-Afrika zorgde voor de harmonie .Hoofdschotel eend met chanterelletjes en duchesse was lekker.Hier werd een Malbec bij geserveerd die ons een beetje te warm was en naar ons gevoel een beetje te zwaar was voor deze delicate eend.De gastvrouw vond dit wel een lekkere wijn.De lekkere maaltijd werd afgesloten met een vijgentaartje en een tweede dessertje met crumble , sinaasappelpartjes met gekonfijte sinaasappel zeste en een krokantje van karamel met een sorbet van sinas
lekker, een tasje heerlijke koffie met de nodige zoetjes een lekker glas limoncello en Armagnac als digestief maakte deze avond kompleet.
Tip voor de uitbaters : schenk de klanten nog een tweede kopje koffie in, het kost niks en wie weet wat voor wonderen er gebeuren.
De chef die zich eens even voorstelt, het gezicht achter al dit lekkers ?
Dikke proficiat en ...we komen nog eens terug .
Biezonder fijn gegeten, vriendelijke bediening in een mooi kader. Goeie tip gekregen wat betreft de wijnkeuze. We komen zeker terug!
Het eten was zeer lekker..
Plattegrond Alle restaurantdeals in Roeselare e.o.
Over Ma Passion
Keuken: Frans
Dagverse producten, creativiteit en visie zijn onmisbaar net zoals als gastvrijheid en aandacht voor het interieur. Het mooie pand aan de rand van de stad, werd rigoureus in zijn waarde gelaten en enkel wat bijgewerkt om gasten comfortabel te kunnen ontvangen.
Provençaalse accenten schragen de Italiaanse cool. Warme grijstinten zorgen ervoor dat de minieme kleurtoetsen naadloos harmoniëren met de exquise materialen die in het oude pand werden verwerkt. Ma Passion wil een bescheiden baken zijn voor gastronomen. Voor al wie hoge verwachtingen stelt aan genieten.