Lijsterbes

Mediterraans, Frans, Vis en zeevruchten | €€€
8,6 (936 reviews)
96% aanbevolen

Wat 936 mensen zeggen over Lijsterbes

8.6 Gebaseerd op 936 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

NIEULANDT LUC op 16 maart 2011

5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Ons etentje in De Lijsterbes kan ik zeker niet slecht noemen maar prijs/kwaliteit had ik toch veel meer verwacht. De rekening was uiteindelijk 174 Euro voor 2 personen (glas Cava kost bv 11 Euro -, fles water kost 9 Euro, ...)

Onlang bracht ik een bezoek aan De Herborist (diner) alsook aan De Gouden Harynck (lunch...

Lees hele review

Ons etentje in De Lijsterbes kan ik zeker niet slecht noemen maar prijs/kwaliteit had ik toch veel meer verwacht. De rekening was uiteindelijk 174 Euro voor 2 personen (glas Cava kost bv 11 Euro -, fles water kost 9 Euro, ...)

Onlang bracht ik een bezoek aan De Herborist (diner) alsook aan De Gouden Harynck (lunch) en beiden waren toch wel enkele niveau's hoger.

Eerlijkheidshalve was De Herborist een heel stuk duurder - rekening was 250 Euro voor 2 personen - (maar dan voor een 7-gangen menu) en aten we de lunch in De Gouden Harynck (waar de rekening dan weer goedkoper was).

Op geen enkele manier heeft het menu in De Lijsterbes ons verrast of was de menu een ontdekking.

De quotatie van 17/20 in Gault Millau van De Lijsterbes stel ik dan ook sterk in twijfel.

Bernard De Vriese op 16 maart 2011

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Na 2 jaar proberen (en dus minstens 4 edities van de restaurantweek later) was het mij - via een voorverkoop code - eindelijk gelukt om een plaatsje voor 2 te bemachtigen tijdens de restaurantweek in de Lijsterbes.
En het mag gezegd: het was meer dan de moeite waard!
De ingrediënten zijn meestal zeer herkenbaar, m...

Lees hele review

Na 2 jaar proberen (en dus minstens 4 edities van de restaurantweek later) was het mij - via een voorverkoop code - eindelijk gelukt om een plaatsje voor 2 te bemachtigen tijdens de restaurantweek in de Lijsterbes.
En het mag gezegd: het was meer dan de moeite waard!
De ingrediënten zijn meestal zeer herkenbaar, maar toch zo fijn en anders gebracht. Dit restaurant heeft zijn ster en hoge quotering in Gault Millaut meer dan verdiend!
Opvallend was ook dat het eten gang na gang beter werd, met als absolute hoogtepunt het mille feuilles dessert.

Het enige minpunt is dat sterrenrestaurants nog steeds foie gras op de menu zetten en dit als een delicatesse willen overbrengen. Foie gras is een zieke lever van een mishandeld dier en hoort bijgevolg niet op je bord te liggen. Ik vroeg om mijn gang met de foie gras te mogen overslaan, maar gezien er tamelijk wat personeel werkt bij de Lijsterbes, was deze boodschap niet tijdig overgekomen en brachten ze mij enkele minuten later toch de zieke eendenlever. Ik vond 't zonde dat er een dier maandenlang heeft moeten afzien hiervoor, te meer omdat ik 'm niet heb opgegeten.

Voor de rest was alles prima. Vlotte en vriendelijke bediening, gezellige sfeer, ... Het was zeker de moeite waard om 2 jaar te wachten en hopelijk moeten we nu niet nog eens 2 jaar wachten eer we nog eens kunnen deelnemen aan de restaurantweek in de Lijsterbes.

Simoens Ann op 16 maart 2011

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Na 2 jaar proberen (en dus minstens 4 edities van de restaurantweek later) was het mij - via een voorverkoop code - eindelijk gelukt om een plaatsje voor 2 te bemachtigen tijdens de restaurantweek in de Lijsterbes.
En het mag gezegd: het was meer dan de moeite waard!
De ingrediënten zijn meestal zeer herkenbaar, m...

Lees hele review

Na 2 jaar proberen (en dus minstens 4 edities van de restaurantweek later) was het mij - via een voorverkoop code - eindelijk gelukt om een plaatsje voor 2 te bemachtigen tijdens de restaurantweek in de Lijsterbes.
En het mag gezegd: het was meer dan de moeite waard!
De ingrediënten zijn meestal zeer herkenbaar, maar toch zo fijn en anders gebracht. Dit restaurant heeft zijn ster en hoge quotering in Gault Millaut meer dan verdiend!
Opvallend was ook dat het eten gang na gang beter werd, met als absolute hoogtepunt het mille feuilles dessert.

Het enige minpunt is dat sterrenrestaurants nog steeds foie gras op de menu zetten en dit als een delicatesse willen overbrengen. Foie gras is een zieke lever van een mishandeld dier en hoort bijgevolg niet op je bord te liggen. Ik vroeg om mijn gang met de foie gras te mogen overslaan, maar gezien er tamelijk wat personeel werkt bij de Lijsterbes, was deze boodschap niet tijdig overgekomen en brachten ze mij enkele minuten later toch de zieke eendenlever. Ik vond 't zonde dat er een dier maandenlang heeft moeten afzien hiervoor, te meer omdat ik 'm niet heb opgegeten.

Voor de rest was alles prima. Vlotte en vriendelijke bediening, gezellige sfeer, ... Het was zeker de moeite waard om 2 jaar te wachten en hopelijk moeten we nu niet nog eens 2 jaar wachten eer we nog eens kunnen deelnemen aan de restaurantweek in de Lijsterbes.

Simoens Ann op 16 maart 2011

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Na 2 jaar proberen (en dus minstens 4 edities van de restaurantweek later) was het mij - via een voorverkoop code - eindelijk gelukt om een plaatsje voor 2 te bemachtigen tijdens de restaurantweek in de Lijsterbes.
En het mag gezegd: het was meer dan de moeite waard!
De ingrediënten zijn meestal zeer herkenbaar, m...

Lees hele review

Na 2 jaar proberen (en dus minstens 4 edities van de restaurantweek later) was het mij - via een voorverkoop code - eindelijk gelukt om een plaatsje voor 2 te bemachtigen tijdens de restaurantweek in de Lijsterbes.
En het mag gezegd: het was meer dan de moeite waard!
De ingrediënten zijn meestal zeer herkenbaar, maar toch zo fijn en anders gebracht. Dit restaurant heeft zijn ster en hoge quotering in Gault Millaut meer dan verdiend!
Opvallend was ook dat het eten gang na gang beter werd, met als absolute hoogtepunt het mille feuilles dessert.

Het enige minpunt is dat sterrenrestaurants nog steeds foie gras op de menu zetten en dit als een delicatesse willen overbrengen. Foie gras is een zieke lever van een mishandeld dier en hoort bijgevolg niet op je bord te liggen. Ik vroeg om mijn gang met de foie gras te mogen overslaan, maar gezien er tamelijk wat personeel werkt bij de Lijsterbes, was deze boodschap niet tijdig overgekomen en brachten ze mij enkele minuten later toch de zieke eendenlever. Ik vond 't zonde dat er een dier maandenlang heeft moeten afzien hiervoor, te meer omdat ik 'm niet heb opgegeten.

Voor de rest was alles prima. Vlotte en vriendelijke bediening, gezellige sfeer, ... Het was zeker de moeite waard om 2 jaar te wachten en hopelijk moeten we nu niet nog eens 2 jaar wachten eer we nog eens kunnen deelnemen aan de restaurantweek in de Lijsterbes.

Simoens Ann op 16 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Berlare e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lijsterbes

Keuken: Mediterraans, Frans, Vis en zeevruchten

In Restaurant Lijsterbes in Berlare doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. Sorbus is Latijn voor vrucht, terwijl aucuporb vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas.

Maar er is meer. De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar u culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Berlare e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden