Wat 938 mensen zeggen over Lijsterbes
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben enorm genoten van de super gerechten, iedere keer een totaal ander concept maar telkens heel goed.
Er ws een heel grote groep aanwezig waardoor de sfeer iets minder was. Wij komen zeker terug
Vierde bezoek, net zo goed als de vorige drie
Ontvangen door een joviale man die volgens mij nog veel moppen in zijn trommel heeft klaar zitten. Ook de twee meisjes die ons bedienden waren vriendelijk.
Gezellig kader. Mooi bestek. Volgens mij zouden glazen van Anneleen K hier mooi passen.
Lekker voorhapje. Ik ben helemaal weg van de huisgekweekte 'ijssla'. ...
Ontvangen door een joviale man die volgens mij nog veel moppen in zijn trommel heeft klaar zitten. Ook de twee meisjes die ons bedienden waren vriendelijk.
Gezellig kader. Mooi bestek. Volgens mij zouden glazen van Anneleen K hier mooi passen.
Lekker voorhapje. Ik ben helemaal weg van de huisgekweekte 'ijssla'.
Hoewel de blauwvintonijn vergezeld was van gefermenteerde groenten, die wat zure smaken in het gerecht brachten en wat op zich wel lekker was, volstond dit niet helemaal voor de smaakbalans naar het gevoel van mijn vriend en mij. We misten wat citrus. Maar dat is persoonlijk...
Van het 'ginsoepje' waarmee het dessert werf overgoten waren wij dan weer wel fan.
Lekker en gezellig restaurant, hier komen we terug.
Lekker eten en gezellige sfeer
Plattegrond Alle restaurantdeals in Berlare e.o.
Over Lijsterbes
Keuken: Mediterraans, Frans, Vis en zeevruchten
In Restaurant Lijsterbes in Berlare doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. Sorbus is Latijn voor vrucht, terwijl aucuporb vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas.
Maar er is meer. De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar u culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community.