Wat 864 mensen zeggen over Kommilfoo*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zoals we gewend zijn in een sterrenzaak hier ook de lat hoog gelegd in de afwerking, de smaken en de bediening. Twee amuses met een glaasje champagne genomen. Daarna het 5-gangen diner uitgelegd door de ober. Ik neem foto's om achteraf nog even de gerechten te kunnen herinneren. De mogelijkheid werd aangeboden om aa...
Lees hele reviewZoals we gewend zijn in een sterrenzaak hier ook de lat hoog gelegd in de afwerking, de smaken en de bediening. Twee amuses met een glaasje champagne genomen. Daarna het 5-gangen diner uitgelegd door de ober. Ik neem foto's om achteraf nog even de gerechten te kunnen herinneren. De mogelijkheid werd aangeboden om aangepaste wijnen bij de gerechten te nemen, 4 in totaal. (eigenlijk maar 3 want bij gerecht 2 en 3 werd dezelfde witte wijn geschonken) Het eerste gerecht, bordje met carpaccio van scampi was alvast een voltreffer. Neem alvast ook een koffie of thee als afsluiter. We stonden versteld van de extra hapjes. De prijzen zijn zoals je kan verwachten in een restaurant met Michelin * wat hoger maar dat werd ingecalculeerd in ons budget. (v.b.: Champagne 15€, wijnpakket 50€, 1L water 9€) Alleen spijtig dat je daar niets vooraf van kan terugvinden op een menukaart wat ook ontbrak.
Het is een clean toch sfeervol kader met een pure keuken.
Heel lekker gegeten en heel vriendelijke bediening.
Ik kom hier enorm graag! Telkens opnieuw worden we hier verrast door het heerlijke eten en de gemoedelijke sfeer!
Via Diningcity een 5 gangen Michelindiner geboekt. Elk gerecht was een streling voor oog en tong, vriendelijke en attente bediening, bij elk gerecht een mooi woordje uitleg... Een super avondje voor herhaling vatbaar en voor mijn part een terechte Michelinster waardig!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Kommilfoo*
Keuken: Frans
Restaurant Kommilfoo* is gelegen aan de Vlaamse Kaai in het centrum van Antwerpen en wordt uitgebaat door chef Olivier de Vinck en zijn vrouw Inger Blancquaert. Olivier de Vinck tovert eigentijdse gerechten op tafel met gebruik van de nieuwste technieken. De seizoensgebonden menukaart met dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde, kruidige en speelse combinaties. De ongedwongen en correcte bediening maakt dat je in dit gerestaureerde en ruime pakhuis ten volle kan genieten van een opmerkelijke keuken: zoals het hoort.