Wat 2851 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit was ons 6e bezoek over de jaren . Zijn dan ook steeds bijzonder verrukt geweest over het aangebodene
Deze keer is het wat tegengevallen . Meer willen we er niet over kwijt om de chef niet te schaden gezien het krediet dat hij bij ons al heeft verworven .
Iedereen heeft recht op een misstapje en het zal ons da...
Dit was ons 6e bezoek over de jaren . Zijn dan ook steeds bijzonder verrukt geweest over het aangebodene
Deze keer is het wat tegengevallen . Meer willen we er niet over kwijt om de chef niet te schaden gezien het krediet dat hij bij ons al heeft verworven .
Iedereen heeft recht op een misstapje en het zal ons dan ook niet verhinderen toch nog terug te komen .
Maar met 17 Gault & Millau ligt de lat hoog , vandaar .
Eén woord, uitstekend
“Waw”, chef Frederik Deceuninck toverde opnieuw een heerlijk palet van smaken op Ennis zijn bordjes. Daarmee verrijkte hij zowel lokale toppers als asperges of super verse noorzeegarnalen met smaken uit alle windstreken.
Ook de begeleidende wijnen waren een ontdekking.
De kermis van chocoladebereidingen sloot een overheerlijke middag af.
Het was een streling voor het oog en mond. Onze smaakpapillen werden getrakteerd op een wereldreis van smaken door de combinatie van unieke heerlijke eerlijke soms ongekende ingrediënten. De presentatie van de gerechten waren schilderijen waar je eerst spijt van had om er in te prikken om daarna versteld te zijn van...
Lees hele reviewHet was een streling voor het oog en mond. Onze smaakpapillen werden getrakteerd op een wereldreis van smaken door de combinatie van unieke heerlijke eerlijke soms ongekende ingrediënten. De presentatie van de gerechten waren schilderijen waar je eerst spijt van had om er in te prikken om daarna versteld te zijn van de geweldige geuren en smaken die op je af kwamen. We hebben een hele middag genoten van deze unieke ervaring en willen bij deze onze felicitaties geven aan heel het ´Sel gris Team’ Dikke Proficiat 👏👏👏👏
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.