Wat 2826 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
super lekker gegeten, prachtige wijnen in het wijnarrangement, een uitstekende service
wij hadden "the chefs table" achteraan in de keuken, heel gezellig met een ruime tafel.
het was een fijne avond op hoog gastronomisch niveau.
De hapjes waren prima, voorgerecht lekker, hertekalf was redelijk goed, kabeljauw was ook best lekker.
De gerechten volgden elkaar aan zeer snel tempo op, een beetje te snel, het leek erop alsof men alles zo veel mogelijk te samen wou doorgeven uit de keuken, sommige mense hadden niet eens de tijd hun aperitief uit...
De hapjes waren prima, voorgerecht lekker, hertekalf was redelijk goed, kabeljauw was ook best lekker.
De gerechten volgden elkaar aan zeer snel tempo op, een beetje te snel, het leek erop alsof men alles zo veel mogelijk te samen wou doorgeven uit de keuken, sommige mense hadden niet eens de tijd hun aperitief uit te drinken..
Wat mij wel stoorde was de manier waarop die jonge mensen in de zaal soms tegen elkaar communiceerden, hun ongenoegen tegen over elkaar soms nogal duidelijk maakten, keuken tegen zaal, dit hoort niet echt thuis in een sterrenzaak.
Het minst aangename echter is de patron die tot 4 maal toe uit de keuken kwam om een tijd te staan babbelen aan 1 bepaalde tafel en dat terwijl hij de andere gasten geen blik gunde!!.
Alle begrip dat een chef geen tijd heeft om uit de keuken te komen en de gasten te entertainen, doch als je het doet aan 1 tafel, gun dan de andere gasten ten minste een goede dag of een blik.
Dit stoorde mij mateloos.
Een echte aanrader , zeer lekker eten en een zeer goede bediening .
Wij komen zeker terug !! ;)
Fijne avond!
Het was lekker,gezellig, warm en een ongedwongen sfeer. We gaan zeker nog eens terug.
Na verschillende tegenvallers tijdens de rstaurantweek bij sterrenrestaurants was dit nog eens een echt meevallertjer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.