Wat 2836 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De lokatie is sober maar stijlvol ingericht.Het onthaal zeer vriendelijk.De bediening gebeurde met klasse.De wijnmeester verleende op een aangename wijze in verstaanbare taal toelichting bij de wijnkaart.De samenstelling van het menu voor de lunch was evenwichtig en ...bijzonder lekker.Gefelicitaties voor de chef en de ganse equipe.
2 heel lekkere gerechtjes , geheel naar de stijl van de chef !
Heel mooi, heel goed, perfect, bedankt.
Een hemelsbreed verschil met de lagoustine die we vorige keer bezochten.
Outstanding!
Super lekker gegeten. Correcte en stijlvolle bediening. Wij waardeerden de uitleg betr. volgorde van de hapjes.Zijn ster zeker waard.
Spijtig dat "burgemeester" Lippens niet het nodige gedaan had om de dijk en de voetpaden sneeuw en ijsvrij te krijgen in een week waarin de restaurants zich op een interessante mani...
Super lekker gegeten. Correcte en stijlvolle bediening. Wij waardeerden de uitleg betr. volgorde van de hapjes.Zijn ster zeker waard.
Spijtig dat "burgemeester" Lippens niet het nodige gedaan had om de dijk en de voetpaden sneeuw en ijsvrij te krijgen in een week waarin de restaurants zich op een interessante manier konden voorstellen aan een breed publiek. Zelfs het voetpad naar het station in Knokke was levensgevaarlijk. Graag signaleren aan de bevoegde instanties aub.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.