Wat 2827 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In één woord gezegd: uit eten gaan bij Sel Gris is zaaaaaaalig!
Wij komen speciaal van Antwerpen om hier te genieten. Elke keer een totaal ander menu en steeds even lekker!
Fam. Braspenningx - Toelen
Uitstekend gegeten, heerlijke en vaak verrassende gerechten, vriendelijke mensen en een zeer aangenaam kader.
Heerlijke gerechten.Attentvol i.v.m.diabeticus.Zeer goede service.
Kortom TOP!!
Super zoals gewoonlijk!
Opperbeste culinaire wandeling startend met olijfolie degustatie. De apero hapjes waren echt wel van de opperste plank. Ook het voorgerecht van gerookte paling was in superlatieven. Enkel een overdreven zouttouch in het hoofdgerecht van lam was een vingertje waard. Het dessertbord was dan waar top. Service en bedien...
Lees hele reviewOpperbeste culinaire wandeling startend met olijfolie degustatie. De apero hapjes waren echt wel van de opperste plank. Ook het voorgerecht van gerookte paling was in superlatieven. Enkel een overdreven zouttouch in het hoofdgerecht van lam was een vingertje waard. Het dessertbord was dan waar top. Service en bediening zeer goed, met een stip voor de sommellier die met de glimlach en relaxed ons door de opmerkelijke wijnkeuze geloodst heeft. Wij gaan nog dit jaar terug....
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.