Wat 2836 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We zijn regelmatige bezoekers van het betere restaurant en hebben dit Restaurant leren kennen via restaurant week, en was werkelijk top op alle niveau's: perfecte bediening met perfecte culinaire kennis van zaal personeel. Ook aperitief vrij te kiezen binnen menu is een plus en de bijhorende hapjes waren zeer creati...
Lees hele reviewWe zijn regelmatige bezoekers van het betere restaurant en hebben dit Restaurant leren kennen via restaurant week, en was werkelijk top op alle niveau's: perfecte bediening met perfecte culinaire kennis van zaal personeel. Ook aperitief vrij te kiezen binnen menu is een plus en de bijhorende hapjes waren zeer creatief. Dit werd doorgetrokken tot aan de koffie en ook bezoek van de chef nadien versterkt ook het gevoel dat men echt een band wil met de klant. Wij komen zeker terug
Dit is nu de derde keer dat wij in de “Cel Gris” komen eten zijn, en dit overtrof alles. Onthaal, bediening, eten, presentatie en uitleg bij de gerechten waren top voor ons.
Eten was zeer lekker.
Eten was zeer lekker.
Het eten was geweldig. Wel jammer dat vooraf niet gecommuniceerd wordt dat het restaurant een speciale wens niet door kan laten gaan.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.