Wat 2871 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
de keuken was eigenlijk een ontgoocheling,een tartare van Tonijn ,mini portie,en werd overgoten door bouillon met gember,zeer overheersend en van de smaak van tonijn bleef niks meer over.hoofdgerecht was lekker bereid ,opnieuw heel kleine portie,
dessert stelde ook heel weinig voor van smaak en opnieuw erg miniem.
...
de keuken was eigenlijk een ontgoocheling,een tartare van Tonijn ,mini portie,en werd overgoten door bouillon met gember,zeer overheersend en van de smaak van tonijn bleef niks meer over.hoofdgerecht was lekker bereid ,opnieuw heel kleine portie,
dessert stelde ook heel weinig voor van smaak en opnieuw erg miniem.
we hadden met zijn allen nog honger toen we van tafel kwamen,wat toch niet de bedoeling kan zijn na een lunch.
Wat volgens mij ook niet kan in een ster restaurant dat de ricard die voor aperitief gevraagd was,weggenomen werd terwijl hij nog niet leeg was,dit kan totaal niet...
Jammer,als je dit vergelijkt met andere restaurants van deze klasse komen ze toch wel tekort
De hapjes waren het allerlekkerst!
voor mensen zoals ons, die ook nog actief werken ( geen zittend werk) , waren de porties wel te klein.
We hebben een leuke lunch gehad met seer hoge kwaliteit.....
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.