Wat 233 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Supermooie locatie, vlotte en fijne bediening, lekkere en leuke smaakcombo’s, mooie wijnkaart. Een pareltje!
Zoals vorige keer hebben we lekker gegeten bij hippocampus.Eerst een aperitief op hun prachtig terras en dan onovertroffen gerechten van chef Scheyvaerts. We komen zeker terug.
Heel vriendelijke bediening en lekker eten.
Een perfecte avond
Heerlijk verjaardagsetentje beleefd met een vriendin en een leuke verrassing bij het dessert ⭐️ alles was top!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.