Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een mooi decor om toe te komen. Gezellig restaurant met een zeer lekkere keuken en vriendelijke bediening. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde avond !
Een aangename avond in een prachig decor. Het eten was uitstekend.
Een heel aangenaam restaurant, met een pracht zicht op de vijver.
Met zeer lekkere gerechten.
Zeer lekker gegeten. Bediening was zeer vriendelijk, maar had zeker beter gekunnen: koffie werd ingegoten bij één van ons, waarbij de rest een 5-tal minuten moest wachten op hun kopje. Het menu werd eveneens niet voorgesteld aan tafel (detailkritiek :-))
Al bij al een zeer geslaagde avond. We gaan regelmatig in sterrenzaken eten en het niveau is zeker evenwaardig
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.