Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nice surprise. Great cuisine, friendly chef and beautiful location. I can highly recommend
hoofdgerecht en nagerecht was veel te weinig.
Minder gastvrije ontvangst door het personeel.Ook minder goede sfeer tijdens de maaltijd. Kwaliteit eten was goed. In het geheel een beetje in mineur. Spijtig.
Wij werden onmiddelijk zeer vriendelijk ontvangen en dadelijk naar ons tafeltje begeleid. Het eten was van uitstekende kwaliteit en ook de aangepaste wijnen waren uitstekend. Zeker de rode wijn paste perfect bij het gerecht. Je zag ook dat de sfeer in het restaurant bij de klanten er onmiddelijk inzat. Je voelde dui...
Lees hele reviewWij werden onmiddelijk zeer vriendelijk ontvangen en dadelijk naar ons tafeltje begeleid. Het eten was van uitstekende kwaliteit en ook de aangepaste wijnen waren uitstekend. Zeker de rode wijn paste perfect bij het gerecht. Je zag ook dat de sfeer in het restaurant bij de klanten er onmiddelijk inzat. Je voelde duidelijk aan dat de bediening van de klanten met liefde gebeurde. Zeker een aanrader om opnieuw te bezoeken
Gewoon super, een echte aanrader. Waar blijft die Ster?
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.