Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten was erg lekker, vriendelijke en correcte bediening. Extra gang tegen meerprijs aangeboden gekregen. Was een mooie aanvulling van het menu.
Lekkere wijnen bij elk gerecht.
We hebben er van genoten. Wij komen zeker terug.
Ongelofelijke ervaring in een prachtige omgeving
prachtige locatie, stijlvol interieur, correcte en zeer vriendelijke ontvangst.
Heel uitgebreide wijnkaart, heel vlotte bediening.
Lekkere en mooi gepresenteerde gerechten.
Een aanrader
Verfijnde keuken, mooie locatie...we hebben er héél lekker gegeten. Bediening is af! Al jaren een gevestigde waarde in de streek...
Zeer mooi kader,zeer professionele bediening.Er werd rekening gehouden met personen die geen vlees of vis lusten ...zeker een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.